Tv-serier, film & musik

Filmmys

Kollar på Pocahontas med William, mysigt att göra något bara vi två ibland.Vi kör stjärnschema här hemma så det här blev williams belöning =)

2 Comments

 1. jaa, det är så skönt att de fick det nu när de va små…

  Åh va mysigt… Försöker med mys här hemma åxå.. men det är lönlöst… mina barn har mer myror i brallan än det finns i en myrstack…
  Men nångång kanske vi kan ha det åxå…
  Stjärnsystem funderar jag åxå på faktiskt… Bara inte kommir på några bra belöningar eller “uppdrag” eller vad man ska säga..
  Hoppas ni haft en bra helg…
  Kram
  Johanna recently posted..jaha

  1. Johanna – Tycker de är jätte smart man märker verkligen hur lätt det är för William att lyssna sen jag började med det 🙂 . Hoppas ni också får en bra kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: