Fy vilken tråkig tänkte jag på en gång. MENAR vem bryr sig vad fan jag åt idag?

Hur som haver, tog den sista pizzabiten som var kvar sen igår den var liten typ en slize men funkade som lunch/frukost.
Brossan kom hit så jag, han och William glodde på nyaste toy story 3 och sen begav vi oss till mc donalds och åt lite där ihop. Känner mig egentligen inte hungrig men ja när brossan ändå var här så åt vi de.

SKIT tråkig grej att berätta om.

Leksaken

Besviken, han hade hellre velat ha den som fixar mackmotiv

Maten

4 kommentarer

  1. hej kvinnan!!! 🙂 jag blir jätteglad när du kommenterar min blogg!! känner mig lite små elak nar jag inte visar dig min tacksamhet 🙂 men de e skoj! du är förresten den enda som lämnar sett spår efter dig!!! Jag har haft jätte problem när jag ska in på din för det bara hänger sig hela tiden, vet ej om de e din blogg eller datonr eller internet. men de e samma om jag ska in på piratebay, den bara står & tuggar i all evighet innan man kommer nånstans?!

    Saknar dig iaf!! & tycker ni e så söta!! JAG ÄLSKAR MC DONALDS MAT! och nu vart jag supersugen när jag såg det där!! 🙂 Måste verkligen ses snart!!! <3

    1. Zalina – Va skumt? :-S , vad har du för operativsystem? Jag tror min blogg syns bäst i mozilla och chrome, dom tar inte lika mycket minne som explorer så då brukar sidor på nätet ladda upp snabbare.
      Saknar dig med! De var tänkt att jag skulle åkt upp till Orsa i helgen fast kom på att jag inte kunde :/ , men kanske tar någon annan helg framöver så kanske vi kan ses då? Skulle vara roligt att ses dricka massa viiin och snacka 😀 . Saknar dig i massor, brukar tänka på när vi var yngre och vi var på järnet och drack tiquila och raggade runt. 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: