Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Fyndat

Drog förbi maxi efter hela dagens bakning (bilder kommer) . Köpte en adventsljusstake och mossa att ha i den och glögg!

Gick till siba och köpte mig ett spel till x-boxen också. Så nu får väl spelas någon dag. William åkte med Björn, är ju hans helg. Trist brossan är i Orsa så nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Kanske skulle se den där ”the walking dead” som alla pratar om, den verkar ju bra i alla fall.

Spel

Adventsljusstake 25:- (tror jag den kostade)

Förra årets Tindra glögg av as god.

GODAST!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: