Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Victucella igår.

Hade riktigt roligt igår faktiskt. Gick först hem till Lisa som bjöd på tacos, satt och pratade och drack en bacardibrezzer och sedan en öl. Drog vidare till bussen och åkte till herrhagen, var på lite förfest där och sen begav vi oss till Victucella. Blev 1 öl där mer handlade jag inte, skit bra där måste jag säga var endast 20 kr för att hänga av sig jackan som kostade! Snacka bra pris.
Vi satte oss en stund och sen gick vi och dansade när vi kom tillbaka till de bordet vi suttit vid satt det lite folk där men de var lugnt, tyckte jag kände igen den ena men var inte helt hundra. Så sa han ”JAG måste fråga men” och jag bara ”HETER du och sa namnet” han bara HA ja, då är det du Madde. Rätt roligt, han är Björns arbetskollega. Fick höra att han kände igen för att William har mina ögon. Sen drog vi vidare började prata en kille som brukar se mig lite här och var och jag ser aldrig folk hehe. Sen så dansade vi en stund till och så skulle Lisa köpa en cider. När vi står där kommer nån karl fram och bara HEJ, och presenterar sig, trodde det var någon Lisa kände sen så kommer det ”DU är så jävla snygg”. Jag bara tack och började prata med Lisa igen, då helt plötsligt känner jag hur han tar sina armar runt min MIDJA och typ trycker sig mot min röv. SKIT äckligt! Jag blev helt stel och bara LISA! Fan jag hatar sånt där jag vet liksom inte hur jag ska bete mig så hajade han väl poängen eftersom jag liksom inte är nån jävla desperat människa som går ut bara för att hitta någon… Idiot rent ut sagt var han. Efter en stund kände jag för att gå hem så gick förbi Maestro och köpte mig en vesuvio och drog hemåt. Hade jätte trevligt, drack ganska lite så släppte inte loss i massor utan var liksom lugn. HATAR att bli full så försöker liksom hålla mig på nån balans där, tack vara de mår jag också väldigt bra idag, gick upp klockan nio duschade och åt pizzan jag köpte för jag orkade den inte går kväll utan ställde den i kylskåpet direkt när jag kom hem istället.

Är roligt att gå ut, även om jag inte alls är ”party party” av naturen. Jag känner mig liksom så obekväm med folk som raggar och typ är desperata på att få ligga. För skillnaden mellan mig och andra singlar är att jag går ut för att ha kul inte för att träffa någon.

Öl

Jag och Lisa provade nån drinkmix

Lisa

Lisa på Victucella

Jag och Lisa

Party on the dance floor

Värsta vinterlandskapet i Falun

Related Tags:

8 Comments

  1. Svar: Imorrn har jag gått två veckor över, alltså 42 veckor. Men här sätter dom inte igång en fören man är 42+6, dvs på sönd. Men jag ska kräva att bli igångsatt ngn dag under veckan här. Vi ska ju dit imorrn, till Örebro, spec mvc, för då tar dom över när jag då räknas som överburen. Får se vad dom säger.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: