fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

22a dagens bild: En bild på en tid du saknar

Vilken konstig? Jag saknar ingen tid i livet utan ser alla tider som något bra och något man fått uppleva. Jag kanske saknar bebistiden med William lite. För det var så skönt att vara totalt ledig och aldrig känna någon stress och press? Men annars saknar jag ingen tid alls. Så bild på bebistiden med William.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: