Bild från idag, lutade mig mot Williams sägn.

FAKTA

1. Jag föddes 1984 efter att mamma gått över cirka 2 veckor, men jag ville inte ge mig ut så lätt. Hon fick våndas i flera timmar först. Den attityden har jag nog sparat genom hela livet. Jag ogillar nämligen skarpt att göra vad andra människor tycker att jag ska göra.
2. Jag tog hål i öronen när jag var fyra eller fem år. Minns mest att jag var så STOLT över mig själv. Sen dröjde det tills jag var 18 år och 1 dag tills jag piercade min navel första gången. Den växte ur, så fick ta om det igen. Denna gång såg allt fint ut. Men jag fick en blodpropp, och i och med denna fick jag lov att plocka ur piercingen.
3. Jag blev gravid oplanerat med sista mens i december 2003. Behöll honom och det är det bästa jag gjort. Jag blev alltså mamma 2004.
4. Jag hatade allt vad skolan hette, och i nian gick jag ut med IG i allt utom, svenska, engelska och SO. Jag är absolut inte stolt över detta, men det är rätt intressant kanske eftersom jag idag ska bli lärare.
5. Det är tack vare William jag är den jag är idag. Han har gett mig ett bra självförtroende och direkt när jag blev mamma bestämde jag mig för att ge honom världen. I och med detta ville jag också ge honom någon att se upp till. 🙂
6. Jag sjöng jätte ofta som barn, bland annat sjöng jag solo i kyrkan under julen. Men så en dag slutade jag bara sjunga. Jag sjunger numera bara hemma, med William ensam.
7. Jag är en allätare när det kommer till musik, det ända jag inte klara är dansband ungefär.
8. Disney, charmed och the secret life of the american teenager är det ända som får mig att gråta genom tvn.
9. Jag har varit med om massor i mitt liv, vilket format mig och gjort mig till den jag är idag. Många negativa saker som blivit positiva.
10. Jag älskar att pyssla hemma, det ser jag som ett givande lugn.

2 kommentarer

  1. Ja just det att du hatade skolan är bra lustigt när du som sagt läser till lärare.. :p

    Svar: Förstår inte hur man kan längta efter en förlossning när man läser en sådan berättelse.. Övergår mitt förstånd. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: