Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Tvättmaskin.

Är det något som jag är sjuk nöjd med i hemmet och inte kan klara mig utan är det min tvättmaskin. Min först tvättmaskin köpte jag när jag var sjutton år och bodde i min första lägenhet. Jag har sedan den dagen endast varit utan egen maskin högst 2-3 veckor. För mig är det riktigt viktigt. LG har kommit ut med en ny tvättmaskin som heter Big-in den tvättmaskinen den är lika stor på utsidan som alla maskiner men på insidan tar den 11 kg tvätt. Verkar ju vara en dröm maskin om man är lite tvättgalen som mig som tvättar flera gånger i veckan. Tycker absolut ni ska spana in den maskinen om ni är sugna på att skaffa tvättmaskin till hemmet, eller om ni behöver en ny.

Läsarfråga:

Har ni egen tvättmaskin i hemmet?
Vem tvättar hemma hos er?

20 Comments

 1. Har haft tvättmaskin sen jag köpte egen lägenhet. Det var när jag var gravid med Tindra, i början av 2003.
  Men jag tvättar ändå bara i snitt 1 maskin/vecka 😛 Ändå skönt att ha hemma.
  Dock värderar jag diskmaskinen mycket högre!

  1. Malle – Är sjukt skönt med tvättmaskin. Förstår inte hur folk klarar sig utan hehe :-p, diskmaskinen är en kär vän här med :p

 2. sv; Ja jag såg fram emot det, men det passet blev inställt. Så jag får träna i gymmet i morgon istället! OK, ja..jag tror jag passar mer i förskoleverksamheten 🙂 haha! Har du långt kvar? Hur gammal är du? 🙂

  1. Skönt de också 🙂 .
   Jag har 1 år kvar. Tar examen till sommaren nästa år. Skulle väl egentligen varit klar till hösten, men jag har läst lite extra kurser och kommit på att jag vill bredda med nya saker hela tiden.
   Så den här terminen läser jag 22,5 hp svenska, 22,5 hp svenska som andra språk, 7,5 hp Litteraturvetenskap II, 7,5 hp sex och samlevnad ur ett lärande perspektiv, 15 hp matematik, och 15 hp specialpedagogik.
   HEHE är lite galen men två av kurserna blir klara den här veckan så det känns skönt. Men vill ha med så mycket som möjligt i min utbildning 🙂 . Jag är tjugosju. Började lärarprogrammet när jag var 24. 🙂
   Fast då hade jag läst 1 termin utveckling av e-tjänster innan (har lite högskolepoäng inom IT). Så har varit på högskolan nu i 3 år, börjar kännas som det är dag för att börja jobba någon gång.
   Jag har visserligen jobbat extra men aldrig haft något riktigt jobb. Blev gravid med sonen när jag var nitton (fick sonen när jag var 20) och då hade jag hoppat av gymnasiet när jag var 18 så när sonen var 10 månader började jag läsa in gymnasiet på distans via NTI-skolan samtidigt som han var hemma tills han var 2,5 år. Så jag har pluggat nästan hela hans liv. I höst har jag befunnit mig i ”skolan” i sex år hehe :-p. Så vill ut och jobba snart nu. Träffa barnen och allt det barnen ger tillbaka.

   Hur långt har du kvar? 🙂

   1. sv; OK 🙂 Härligt! Undra om vi inte tar examen samtidigt då? 🙂 Våren 2012? =) Gud, jag förstår att du vill börja jobba 🙂 Jag längtar också tills man får komma ut på riktigt!

    Jag fyller 23 till sommaren och längtar till en liten knodd 🙂 Hehe! Får väl kanske försöka få ett fast jobb innan 🙂

 3. sv; Det ser ut så hos oss också fast vi har även skriftspråk som obligatoriskt. Nu läser vi allmän kurs kallas för AUO 2. Sedan efter sommaren skall jag läsa mina specialiseringar som är specialpedagogik 🙂 Efter det är det dags för C uppsatsen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: