Känner en viss press på mig själv då jag inte fotat något på flera dagar. Det är ändå inte helt likt mig då jag vanligtvis älskar att fota. Jag får se till att bättra mig lite. Synd bara att alla jag känner är så kameraskygga *s*.

HAHA Björns kommentar idag när han spelade super mario galaxy I. “FAN också nu har jag inget sexliv”. Jag bara dog av skratt typ (sexliv = sexlivssvamp man kan få där). Hans förkortning blev ju ännu roligare än sexlivssvamp som låter aningen grows. Men det är liksom så typiskt min humor det bara kan bli. Något jag ofta skrattar åt är gruppen (K*U*K) på facebook, KUL UTAN KNARK, jag skrattade och gick med i den på en gång. SYFTEN är skit bra (typisk lärare där, ALLT måste ha ett syfte) nä men alltså jag tycker namnet är roligt också. HAHA de ger i alla fall reaktioner.

På tal om sex så måste ni kolla den här videon. Det är en order. Jag skrattar så tårarna rinner varje gång!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: