Betala av CSN, köpa ett hus och sen skulle William få lite till kontot. En mille är egentligen inte så mycket som man tror de går ju fort liksom att bli av med det om man spenderar på fel saker. Men inte fan hade jag sörjt en miljon skulle blivit SJUKT glad över dom pengarna. Speciellt nu!

1 kommentar

  1. Klart man skulle bli glad åt att vinna så mkt pengar. Men det är som du skriver, egentligen är det inte så mkt beroende på vad man kanske skulle vilja köpa. Tex ett hus, då är det inte ens säkert att pengarna räcker till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: