fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Nu vill jag sova.

Gud är sjukt trött verkligen, ska snart bege mig till sängs. Imorgon har jag en tenta och ett seminarium. Får nog gå upp relativt tidigt för att kolla hur tentan är uppbyggd har man tur är det kanske enkel… Inte för jag har några större förväntningar över den saken men önska kan man ju.

Haft sex och samlevnadskursen idag, lika roligt som alltid. Trivs verkligen i den kursen och man får lära så så himla mycket. Förstår inte att fler inte går och läser den. Som blivande lärare får jag sådant vidgat perspektiv. Jag hade önskat fortsättningskursen gick till hösten, det känns som den skulle kunna ge så himla mycket.

Nej blev verkligen inget stort inlägg idag. Så går och lägger mig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: