Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 12 – Mitt drömbröllop.

Först och främst vill jag åka i en rosa raggarbil med texten Barbie. Jag vill att Babsan sak stå och ta emot mig när jag kommer fram till altaret och att det ska vara hundra duvor som flyger fram från bilen när jag vandrar ut från den. Jag vill ha ett långt släp och att min drömmars prins ska ta emot mig. Jag ska självklart vara smällfet med tvillingar i magen och alla ska sjunga bruden är här smällfet hon är, åttonde månadens mageeee hon bääär.

På efterfesten ska alla vara stupfulla utom jag som sitter och gråter och för att jag ser någon spy rakt över tårtan. På borden ska folk dansa till Nightwish och någon ska slå sönder en vas…

 

Tror ni jag är seriös? HAHA, knappast. Jag vill inte gifta mig, har aldrig drömt om ett sagolikt bröllop där jag lovar mig själv evig trohet. Där någon annan människa får min ultimata kärlek och där jag aldrig mer får ställa krav på mina vardag. Ett äktenskap där jag blir fångad i något jag aldrig velat. Jag vill inte ens förlova mig. För mig är förlovning början på giftemål. Jag kan inte lova någon min eviga trohet och kärlek. Hur skulle jag kunna göra detta? Jag är en alldeles för flyktig själ för detta.

4 Comments

  1. Blev nästan lite rädd där innan jag såg att det hela var ett skämt.. :p För det började ju så troligt med din rosa barbiebil.. Haha

  2. Fan vad skön du är…:-D så jäkla kul skrivet.
    Jag vill inte heller gifta mig. Jag ville det förr men nu så känns det bara som nåt totalt onödigt. Att ha säkerhet för vårt barn kan man fixa ändå genom att ha sina papper i ordning. Och som du skriver, man kan inte lova evig kärlek och trohet. Saker och ting kan förändras vare sig man vill det eller inte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa