William hade feber i morse så blev en mysig hemma dag bara. Har skrivit lite uppgifter till skolan idag. Ska fortsätta imorgon, tänkte ta och gå till högskolan och kopiera några sidor. Tycker man kan känna sig rätt lugn när man gjort det faktiskt.
Får se annars vad som kommer ske? Förmodligen inte speciellt mycket mer en än lugn dag skulle jag nog tro. Lite svårt märker jag att plugga när William är hemma. Inte för att det märks han är ju så pass stor att han sköter sig själv, jag kan till exempel somna på soffan utan att han bryr sig. Eller så kan jag sova en stund extra på morgonen. Jag kan springa till högskolans bibliotek och lämna honom hemma i en kvart, det är rätt skönt faktiskt märker jag. Att kunna göra saker utan att behöva passa honom. Han är ju stor nu, snart sju år. Klart dom klarar sig mer ensamma då. Han vill gå till skolan själv också, men där är det stopp. Jag går med honom ett tag till. Det är en rätt trafikerad väg och jag är rätt oroad för bilarna på den vägen. Jag litar på honom men inte på bilisterna, men visst han är duktig. Han klarar det mesta helt utan problem min älskade unge.

Hur som helst jag ska väl ta och göra det där imorgon. Är säkert lugnt att göra det nästa vecka med om det skulle vara så men jag vill bli klar nu känner jag. Tänkte sitta i helgen och plugga av en kurs jag kom in på i fredags. Jag hade tänkt söka den som sommarkurs men så gick den inte i år. Skit trist, mobbning i lärande miljöer heter den och är på Umeå Universitet. Nu sökte jag den förra måndagen och kom in, idag fick jag kursnyckeln så min plan är att göra klart kursen i helgen. Den är 7,5 hp men det var rätt små inlämningsuppgifter och dessutom så känns kursen väldigt intressant. Vissa ämnen har jag dessutom diskuterat i andra kurser. Dock syns dessa inte i examen och jag tror att 7,5 hp med specialisering på att se mobbning räknas som en fördel inom skolan faktiskt.

Nä tror jag ska ta och gå och sova.

God natt på er!

Imorgon kommer förresten bilder från igår när William åkte skridskor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: