Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 4 – Mina måsten

Helt klart städning. Jag känner ofta att jag MÅSTE städa, jag skulle vilja påstå att det nog är mitt måste. Förutom de så är det väl att studera. Båda ligger nog på måsten som alltid finns där som en påminnelse. På sista tiden har jag kört med att skriva klart en kurs varannan helg vilket känts otroligt skönt då jag sedan enbart kunnat koncentrerat mig på seminarierna. Jag hatar att ha saker liggandes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: