Lärarprogrammet Sjukdomar

Tandläkaren och betyg

Blev sjukt glad idag när jag kollade mobilen och såg att jag fått svar från sommarkursen jag läste i somras. Det krånglade så jag kom inte in på kursrummet och sen kunde inte skicka mail och sånt. Det gjorde mig mindre glad… Var skit irriterad så till sist så gav jag upp på sista uppgiften. I alla fall lyckades jag till sist få i väg ett mail från min vanliga mail och blev då lovad att få lämna in uppgifterna nu. SKIT bra som jag krånglat och försökt få tag på kursansvariga och gnällt på it-ansvariga. Hur som helst jag fick ett C som betyg. BLEV sjukt glad! Kändes ju väldigt bra då det är A-F betyg där F står för icke godkänt men med rätt till komplettering, man kan också få Fx betyg men det vill man ju inte ha. Då är man så kass att man inte ens för göra om uppgiften. Så antar att C är rätt bra?
Jag sprang runt på små moln, hatar att ha saker liggandes.

Så var det dags för mitt årliga tandläkarbesök också. Höll fan på att dö av nerverna. Jag har aldrig haft ett hål, aldrig ens haft BÖRJAN till hål. Därför är jag skit nervös nu i vuxen ålder att råka ut för något sådant. Gapade och det fotades i munnen och hon tandhygienisten utbrister! HAR du aldrig haft ett hål? Jag bara nej, och hon ÅH vad glad jag blir över att se en så fin mun. Människa du har ju inte ens början till hål. Hon berömde mig i massor och tyckte att jag var bra duktig som kunde hålla efter mina tänder så bra. Jag är glad över detta, jag är tjugosju år och har aldrig haft ett hål, aldrig gjort en lagning och har hela och fina tänder. Jag ska nog vara stolt över mig själv och det är jag. Men jag älskar att borsta tänderna också, att känna att det är rent inne i munnen det är viktigt för mig.
Eftersom jag går hos privattandläkare så kom även han in och kikade och berömde mig även han hehe.

Gick och hämtade William, han drog för att säga hej till sitt gamla dagis så jag gick in och väntade på honom. Frågade vad han ville äta och han sa pannkakor. De åt vi igår men visst jag gräddade pannkakor igen. Frågade honom flera gånger om han verkligen skulle äta det idag igen och det skulle han. Hans önskan är min lag så visst fick han pannkakor.

Imorgon ska jag jobbar 9-13 , perfekt tid. Tänkte ta och gå hem därifrån sen. Är en bit och i det här vackra vädret känns det helt rätt. Förövrigt så åker Björn från Kina imorgon. Han har varit där sen förra måndagen, nästa två veckor. William saknar sin pappa i massor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: