Huvudvärk och astma.

Inne i astmaperiod och det känns i varje del av kroppen. Efter utvecklingssamtalet med William blev huvudvärken värre och jag har därför legat med huvudvärk på soffan ett par timmar. Skulle egentligen haft ett seminarium, men jag orkade inte. Huvudvärk är inte att leka med och eftersom jag fått den till följd av den här astman och allergin så är den värre en värst. Jag går just nu runt med mindre immunförsvar. Det är hur mycket pollen i luften som helst, temperatur förändringar. Den här perioden är skit för såna som mig. JAG älskar solen och njuter varje sekund av värmen, men hatar att behöva vara sjuk under min favoritårstid. Men jag är glad för värmen ändå. Den här tiden är den bästa tiden på året! Jag likt andra djur som gått i idé lämnar mitt bo!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: