Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk och astma.

Inne i astmaperiod och det känns i varje del av kroppen. Efter utvecklingssamtalet med William blev huvudvärken värre och jag har därför legat med huvudvärk på soffan ett par timmar. Skulle egentligen haft ett seminarium, men jag orkade inte. Huvudvärk är inte att leka med och eftersom jag fått den till följd av den här astman och allergin så är den värre en värst. Jag går just nu runt med mindre immunförsvar. Det är hur mycket pollen i luften som helst, temperatur förändringar. Den här perioden är skit för såna som mig. JAG älskar solen och njuter varje sekund av värmen, men hatar att behöva vara sjuk under min favoritårstid. Men jag är glad för värmen ändå. Den här tiden är den bästa tiden på året! Jag likt andra djur som gått i idé lämnar mitt bo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.