Ska ner på cruising på stan starx. Ska Även passa på att hämta ut ett paket. Falukalaset är det idag och William har varit med Björn större delen av dagen själv har jag pluggat en stund och sedan hjälper jag en tjej med bloggflytt från blogg.se till wordpress så därför går det inte att kalla mig speciellt aktiv här idag. Falukalaset ja… Blir inte speciellt många timmar för mig där, jag ska spendera min helg på rockstad Falun och ska ha REJÄLT kul. Ölen och alkoläsken ligger i kylen och väntar på att få drickas imorgon och på lördag. Ska bli så himla kul, längtar mig galen tills morgon. Förövrigt lyckobesked för mig i morse gått ner kilona till delmål ett. Helgen känns ju visserligen skrämmande alkohol är ju knappast bra när man bantar men ska inte äta onyttigt skit utan ska hålla mig till nyttiga måltider så är det nog okej tänker jag. Några kilon till så är jag total nöjd.

3 kommentarer

  1. Svar:
    Najs! ^^, vi orkade inte stanna kvar på stan så länge till så vi drog hemåt..fast det hade varit kul att titta på bilarna eller ja grabbarna hade nog gilalt det men det började bli sent och grabbarna var trötta osv 🙂

  2. Märks att det börjar bli sommar 🙂 Här är det cruising på lördag 🙂

    Ja, det är tjärlakritsen (smakar tjära alltså) som syrran gillar “Leijonaa” heter den, kanske finns på fler ställen i Sverige med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: