Så varit på cruising och lämnat in svenska uppgiften, fältstudien. Duktig som få känner jag mig. Får se den känns så där halvdan men jag är trött och jag har lagt ner mycket tid på den tror inte den kan bli bättre faktiskt. Har ändå samlat massa info i den med William skriftspråk- utveckling så det har varit en spännande kurs. Dock rekommenderar jag ingen att observera sina egna barn. det är svårt att hålla sig från att lägga sig i och försöka att inte förklara. Vid observation ska man inte hjälpa utan vara som en “fluga på väggen” om ett barn då frågar ska man liksom säga att försök själv och sånt. De var svårt men jag klarade det ändå bättre än vad jag trodde.

William sover sedan flera timmar tillbaka. Jag håller som jag sa tidigare på att hjälpa mammabea med hennes blogg. Har dock lite krångel med en sak så får se om jag kan lösa det eller om hon får hjälp av någon annan.

Fick även hem sista delen av charmed idag. Beställde den från Onoff, då jag fick ett bra pris. Hade rabatt där!

Lite bilder från cruisingen.


Cruising i stan


HÄRLIGT


Bilar


Hämtade ett paket!


William spanar


på väg över


PAKETETS innehåll.
Charmed, sista säsongen som jag hittade på onoff’s webbshopp
Fick rabatt därifrån så slog till. NU har jag hela serien komplett!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: