Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Rockstad Falun 2011

Jag har av förståeliga skäl ratat bloggen och läsa bloggar i helgen. Detta då jag helt och hållet njutit av att vara på rockstad Falun. Hade en SKIT kul helg, banden jag så här efteråt kan säga gav mest intryck på mig är Pain, Sabaton, Helloween, Raubtier och sen EN rejäl ny favorit Van Canto. Sjukt bra var dom!
Varit massa skratt, trevligt folk och allmänt underbart. Var en otrevlig person jag träffade under hela festivalen, någon som försökte tjafs med mig och Christin men det gick inte hem vi gick bara därifrån. Annars var det trevligt, toaletterna blev dock överfulla så igår blev det att gå på bajamajor fy fan hur de stinker där bokstavligt talat hehe. Var sjukt kul på fredagen när en karl kom fram till mig och Christin och bara, KOLLA jag har senilsnören (öronproppar med snören) han var så imponerad av dessa senilsnören och jag och Christin garvade som fan, sen gick dom sönder.
Sen kom det en karl med rosa tajt t-shirt och ställde sig och juckade mot mig och Christin också.

DET var en toppen helg, längtar tills nästa år när det blir rockstad Falun igen.


Björn förfestar på min balkong.


Favorit i repris

(Fredag)


Björn dricker en bärs på tältet.
(Fredagen)


Christin satt vid tältet-
(Fredagen)


Sabaton
(Fredagen)


Sabaton
(Fredagen)


Sabaton (fredagen)


Jag och Christin på tältet


Mamman dag II.
(Lördagen)


Började lugnt med en baccardi.


Van canto
(Lördagen)

Van Canto
(Lördagen)


Van Canto
(Lördagen)


Magnus Samuelsson
(Lördagen)


Christin och Cattis
Mellanfestar hos mig.
(Lördagen)


Våran idol!


Pain
(Lördagen)


Pain
(Lördagen)


Jag lyssnar på Pain i gräset.
(Lördagen)


Christin och Kattis i öltältet
(Lördagen)


Helloween
(Lördagen)

9 Comments

    1. KalsongMorsan – Var sjukt kul 😀 . Hehe, känner mig assliten idag. Inte van att vara borta i två dagar. Går ju knappt ut en dag liksom 😀 . Men as kul att gå runt och lyssna på bra musik en hel HELG, träffa folk och ha det allmänt kul 😀

  1. Kul att bo i en stad med Bra festival! 🙂
    Btw har du nog kommit åt fel bokstav ”så här efteråt kan såga..” Förstod det var fel då du i inlägget innan lovprisat Raubtier 😛

  2. Såg i din presentation på Bloglovin att du är blodgivare. Jag har också fått proppar som man inte kunde hitta någon anledning till, och är idag ”friskförklarad” eller vad man kallar det för.

    Men jag får inte lämna blod pga detta. Är det skillnad på vart de sätter sig någonstans?

    1. Jennie – Vet inte faktiskt hur det ser ut om dom sätter sig på olika ställen. Jag själv får ge, men jag ringde blodmottagningen och för dom var det helt okej. Men reglerna för blodgivning brukar ändras till det bättre så, kan bero på när du frågade om att gå ge 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: