Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Kalas och nationaldag.

Björn fyller år idag så vi ska ut till Kniva alldeles strax och fira honom. Imorgon får William sommarlov, snacka om att tiden går sjukt fort! Nyss det var sommarlov tyckte man, men ja nu är det Williams absolut första sommarlov och efter det börjar han ettan. Blir en ETTA! Jag minns när jag började ettan, skolan man skulle bli stor. Fast nu börjar dom skolan redan i förskoleklass så för ettorna så är det nog ingen stor grej förutom att det kommer mindre barn till skolan.

Annars har jag varit på connect och skrivit klart arbetat för specialpedagogiken, jag skojar inte när jag säger att det ska bli grymt skönt att ha kursen klar imorgon och att få opponera på svenska I kursen i övermorgon. Ska bli grymt skönt att bli KLAR! Klar ja, smakar på orden. I och för sig ska vi jag studera hela sommaren men ändå, men är klar med denna hektiska vår i alla fall.

Fin nationaldag på er!

2 Comments

  1. åh, härligt med lite avslut. Har läst sommarkuser vissa somrar och det är inte samma sak, mycket skönare 🙂

    1. Liw, verkligen 😀 . Läst sommarkurser varje sommar nu sedan jag började på högskolan. Det blir som lite extra ledighet :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: