Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Björns kalas.

Så har vi firat Björns födelsedag. Var ute i Kniva, William och hans tremänning som endast är fem månader äldre tjafsade med varandra nonstop. Är säkert värmen, märktes liksom det var grin, tjat och tårar om vart annat. Björn bjöd på himla god gryta, och solen stekte på fast jag satt i skuggan. Hoppade lite stutsmatta och William fottade mig, så lägger upp en bild även om jag hatar helkropps-bilder. Dagen har varit otroligt fin och nu sover William, imorgon går han som jag skrev tidigare sista dagen för året och skolavslutningen är klockan 17.00 i Kristinehallen där barnen ska köra en liten show. Blir säkert jätte fint.


William innan volt


Wohooo


William busar.


Trollet


Dags för mat


Var sjukt gott


William


William vann första pris, Lucas kom på andraplats
och Elsa trea.
(Tremänningarna)


Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: