Kläder

Kläderna.

Anna ville att jag skulle visa mina kläder på så gör väl de då. DET här är jag sjukt obekväm med bara så ni vet. Visa kroppen är inget jag direkt “gillar”. Såg dock att ena bilder ser lite skum ut. Är för att linningen på kjolen åkt upp så min mage blev ganska märklig där. Så här ser jag då ut i alla fall. Klockan 18.00 idag blir det Bio nya X-men filmen med min bror!


Från sidan


Framifrån
(Skitig spegel. Ja, jag vet)


Madde.


Hellow

3 Comments

  1. Okej , ja det verkar ju så . Men blev hans vattkoppor vätskefyllda liksom eller var det dåligt med det också ? 🙂 Haha

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: