fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Blogg och telefonfridag.

Igår valde jag helt enkelt att bojkotta telefonen och bloggen. Jag skrev ett sms samt svarade på viktiga samtal men sen sket jag i precis allt annat. Jag ville ha en dag utan dator och telefon. FY fan va det var skönt, jag bara gled runt här hemma tog tid på mig. Kollade på lite tv och bara var. Kändes som det verkligen behövdes, störde mig när det ringde på dörren för jag ville bara vara ifred. Idag känns hjärnan normal igen. Haft ett tag när jag gått runt i ett slags töken, som jag liksom inte fått tänka bara plugga, plugga, måsten, måsten ungefär. Igår sket jag i allt och de kändes som ett helt ypperligt tillfälle att njuta av ledigheten under en helg.

Nu ska jag snart duscha, William är utskickad med sina kompisar. Dom ska vara här hela tiden (inne) och nu har jag sagt att ni får vara ute. Kanske är jag hård men det är sommar 3-4 månader om året och resten är det, regn, mulet, slask, snö och is, kyla DÅ tycker jag gått ungarna kan vara ute när det är varmt och fint väder. Visst jag sitter här själv men det är för att jag inte är klar ännu. Ska dra med William till maxi (om han inte blir passad av grannarna, de andra barnens förändrar) så jag kan handla lite nödvändigheter.

Just ja, bion i lördags. ÄLSKADE den, nya X-men var det förstås och min älskade Wolverine var med i hela tre sekunder för att säga “go and fuck yourselfs“. Riktigt bra film och jag längtar tills den kommer på blu-ray. Efter bion följde Lisa med mig och min bror till mc donalds, sen åkte min bror hem och jag och Lisa satte oss ute på min balkong och delade på några öl i solen.

Nä nu ska jag duscha!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: