Dark Mode Off / On
Informationsteknik

En dag i Falun.

Foton har ni ju fått hela dagen. Men kanske ska berätta lite om den också?

William sov som sagt hos Björn inatt så vid 7.30 kom dom hem hit. William åt frukost och kikade på sommarlovs morgon. Jag satte mig och hjälpte Sophie att designa hennes blogg lite, Gick till maxi och handlade lite fika för en vän med tre av hennes barn skulle hit och fika. William fick en korv på maxi och sen gick vi runt och handlade lite. Min vän kom hit (vet ej om jag får skriva hennes namn) och vi fikade, och drog ut en sväng. Barnen lekte och sen åkte dom hem. Fixade middag, såg lite på sommarlov reprisen med William och sedan läste jag saga för honom. Björn är i gruvan idag på något möte med jobbet, after work kanske?
Jag sitter här och tråkar för stunden, ska snart gå och sova. Pluggade lite och lämnade in en uppgift jag var i behov av att bli av med.

Lite bilder som inte kom med i ”ett foto i timmen”.

Promenad mot maxi

Mamman

Promenad

William, en korv och en fanta

William buar .

Zelda med familj på besök

Jag osminkad i soffan.
Nattlinne från lingon & blåbär. Tror jag köpte det
2009 eller nått. Riktigt skönt.

Will

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: