Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Guide för gravatar.

Vet att jag talat om det tidigare men det känns som jag inte kan tjata om det nog. När du kommenterar hos mig, eller andra med wordpress kommer en liten ruta visas bredvid din kommentar. Är du medlem i gravatar kan du välja en valfri bild, kanske på dig, ditt barn, hund eller något annat fint. Är du dock inte medlem kommer det upp en ruta utan ansikte på. Personligen tycker jag det blir betydligt mer personligt med en bild eller ikon i bloggen.
Att skaffa gravatar är jätte enkelt, du skapar ett konto, det skickas ett mail med ett lösenord till dig och vips befinner du dig på gravatars hemsida. Där kan du nu lägga till bild. Jag har gjort en enkel guide för hur du fixar en egen gravatar och du, jag kan hjälpa dig fixa en om du kör fast.

Är du medlem i wordpress eller har haft en wordpress blogg, kan du logga in vid inloggningen längst ner.
Är du helt ny på gravatar & aldrig varit haft din blogg på wordpress ska du göra så här;

Klicka på knappen (skaffa gravatar idag)

Fyll i den e-post
(nu kommer ett e-post till din mail med en aktivitetskod. Klicka på den.)

Här loggar du in.

Här klickar du i add a new image. Laddar upp bilden
och du har sedan fått en gravatar till din blogg.

ENKELT eller hur? Nu hoppas jag på att få se fler bilder bland mina kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa