Informationsteknik

Leker.

Som ni ser håller jag på att designa om min blogg. Ledsnat lite på den designen jag haft. Har ändå haft den sen i höstas. Så nu är det på gång, är dock inte klart jag kodar och grejar för att bli nöjd. Blir svart och vitt denna gång, är egentligen mer för enkel design än som förut med rosa inslag, kände inte helt jag. Denna kommer kännas mer som mig när den är klar.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: