Kalas söndag.

Klockan 14.00 kommer en vän och plockar upp mig och William hem till dom. Vi ska dit och fria hennes yngsta som fyller två år idag. William ska leka med en av storebröderna i huset.

William är just nu ute och leker, han sov till klockan 10.00 i morse! Trodde seriöst något var fel när jag kollade på klockan och William bara; HAR jag sovit till tio?! Tillhör inte vanligheterna direkt, William brukar vakna kring 7.00-8.00 på morgon men nu tog han tydligen lite sovmorgon och jag med.

Är sugen på att hitta någon kul blogg att läsa. Just nu känns det som min bloglovin lista inte alls uppdateras. Krav jag har är egentligen; Lagom många uppdateringar per dag. Såna som uppdaterar med typ “Idag har jag dessa skor” går fet bort, det är inte min grej. Modebloggar är inte heller min grej och inte kändis bloggar eller fjortisbloggar. Föräldrabloggar går bra, men då ska det vara något speciellt. Bebissnack, gnäll och blöjor är as trist att läsa om, var inte det när jag själv hade bebis men med ett skolbarn är det absolut sånt jag undviker. Risken med bebisar är nämligen att man snackar hål i huvudet på folk, det har jag med erfarenhet själv förstått. Är nog också oftast därför som personer som får barn automatiskt blir av med vänner som inte har barn, blöjor och bebisar är kul i 5-10 minuter sen är det ganska ointressant. Hade jag vetat det när William var bebis hade jag absolut försökt hålla längre profil, detta är något jag ska lägga på minnet till senare i livet. Å andra sidan har jag fått höra att jag inte är en typisk mamma när jag diskuterar med folk för jag pratar sällan barn med vänner. Ibland men inte hela tiden, försöker att vara respektfull även om jag skulle vilja diskutera William i det oändliga är det så många som inte tycker sånt är kul.
Det känns ibland som mina hitta en bra blogg är svåra att hitta, jag älskar personliga bloggar, gärna med bilder och glimtar från människors hem. Tragiska livsöden men inte för mycket, jag gillar att känna igen mig i saker jag läser så ett liv på Östermalm eller på Stureplan är inte något i klass med mig.Feminister funkar, fast jag kan störa mig på allt för radikala människor, jag gillar balans en soft inställning liksom.

Så hur sjutton ska jag hitta en blogg jag gillar? Ge mig något tips kanske?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Kalas söndag.

 • 19 juni, 2011 at 13:05
  Permalink

  Det var det! proppmätt 😛 Du kanske vill passa på att följa mig med bloglovin så kan jag följa dig? 🙂 Super kul att du tittade förbi hos mig. Kram

  Reply
 • 19 juni, 2011 at 13:46
  Permalink

  Jasså okej? Bra när folk säger till om dom tar bort 🙂 för att följa å att kommentera en blogg e två olika saker. men då har du ju inte läst å kommenterat min heller så då e det ju lika isf =P hihi.. =D ne jag läser men jag har knappt tid att kommentera nuförtiden har vart rätt mkt runtomkring mig tyvärr därför.

  Reply
 • 19 juni, 2011 at 18:42
  Permalink

  Det är väl självklart att jag ska kommentera om det är något jag läst som jag känner att jag vill skriva något om 🙂 Så följ mig så följer jag dig 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: