Reklam

Bilder från tassimo premiären.

Provade tassimon nu, Riktigt gott var det, William nöjd i fulla drag. Hans uttryck på saken “MAMMA det är ju oboy“. Riktigt nöjd, extremt smidigt också gick jätte fort att få en kopp och sånt gillas. Just det att man kunde få den koppen man ville ha på bara en halv minut passar mig som egentligen inte är någon kaffedrickare men gärna dricker ihop med folk. Sen ett stort plus att man slipper stå och mäta upp kaffepulvret. Buzzador är verkligen toppen.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: