Idag fick jag mitt buzzador-paket som jag väntat på i några veckor. Känns toppen. Paketet kändes inte speciellt tungt när jag bar det från supermarket till banken, men väl på banken kändes det som armarna skulle ge vika. Hade dock tur, orkade bära paketet. Bilder på hur stort paketet var ser ni här nedanför.

I alla fall har jag precis packat upp paketet och imorgon ska jag avnjuta en kopp, blir nog chokladen först. Buzzador är helt underbart, så många saker jag fått buzzat sedan jag blev medlem 2005 eller 2006 (minns inte exakt) och allt har jag haft stor glädje av. Det här paketet känns toppen i mitt hem.
Är du inte medlem i buzzador? DÅ tycker jag du ska bli det, genom buzzador får du prova och dela ut prover till dina vänner av olika produkter. Själv har jag fått prova; hundmat, godis, duschcreme, deoderant, flingor, halstabletter med mera. Gå med i Buzzador du med och få chansen att prova massa nya produkter.

 

Ett buzzador-paket

William har fotat, blev en rätt skum bild.
HEHE ganska stort paket 😉

PAKET

Innehållet
1 – Tassimo T20
6 stycken olika smaker
+200 att handla för i Tassioms shop.

Smaker

Fler smaker

Mera

Min Tassimo

 

Relaterade etiketter:

7 kommentarer

 1. Oj det var inte dåligt! Fick du den gratis?
  Jag fick också nåt erbjudande om den där men då skulle jag betala, fast till er rabatterat pris…

  1. Anna – Köpte den för rabatterat pris 🙂 . Velat ha en tassimo ett tag så det kändes värt priset. Dom kostar 1200-1400 eller nått annars.

 2. Njaej, har väl någon ”kompis” som går skola där, men det är ju liksom ett ställe vi ifrån lilla Malung åker till om det ska handlas 🙂

 3. Åh det är så grymt gott kaffe! Fick chansen att smaka på mammabloggalan. Fick också erbjudandet om att köpa en billigare fast njae.. I framtiden kanske 😛

  1. Mammabea – Aha 🙂 . Velat ha en tassimo ett tag men vägrat köpa för fullpris, men till rabatterat var ju helt okej. Jag dricker sällan kaffe men när folk är här är de praktiskt så tyckte den passade bra för oss 😀

 4. MUMS!
  Jag älskar våran Tassimo! Sitter just nu med en dubbel cappuchino och njuter, men annars är min favorit latte macchiato(stavning?). 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa