Så sover William borta hos en kompis för första gången då. Märkligt, det känns som nyss han var en bebis alldeles nyfödd och i behov att mitt beskydd nu skiter han i mig och jag ser honom knappt på dagarna. Utan det ska lekas och roas hela dagarna, tiden går sjukt fort. Jag vet att när William var bebis sa folk det till mig det kommer gå så fort njut av att ha honom liten. Man försöker ju njuta men tiden gick ju fort även då… Jag undrar om tiden går fortare när man får barn? Minns att när jag själv var barn gick tiden så sakta. Åren mellan tretton och femton kändes som en evighet. Åren mellan 15-18 lika så, mellan 18 och 20 med. Men mellan 20 och idag åren när jag varit mamma känns som de liksom flugit fram utan hejd.

Nyss skrivit klart en uppgift jag inte hunnit med innan, ska ge mig på en till tänkte jag.

2 kommentarer

  1. Nog går tiden fort allt när man fått barn. Värre blir det väl.

    Svar: Har varit på en operation idag. Vill inte gå in på mer detaljer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: