fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Fin karamellburk.

Fick denna fina burk av min vän och Williams kompis mamma. Visst var den söt?! Blev himla glad, den passade jätte bra ihop med de rosa glasburkarna jag köpte på citygross. Får lite bullerbyn känsla över dessa. Lantligt är nog min grej tror jag.

Tusen tack för dessa! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: