Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Sova över.

Inatt sover Williams kompis över här för första gången. Kompisen somnade för en stund sedan men William är desto mera vaken. Det har varit turen om vart man ska sova, hur man ska sova. Sista vändan nu ligger William på golvet, på sin bilmatta med 2 stycken täcken som underlag en kudde och två filtar. Får se när den lille mannen somnar. Han är svårt att komma till ro när han ska sova och så har det varit så länge jag kan minnas tyvärr, alla barn är ju olika.

I alla fall tycker jag dagen har gått jätte fint, gick till maxi med pojkarna och dom fick varsin glass, köpte godis och ostbollar samt dipp och en stor cola. Dom fick vaniljpannkakor till middag och sedan hade vi pyjamas-mys i soffan med myset och Harry Potter. Läste ”Siv sover Vilse” och nu sover kompisen och William far runt och suckar på sitt rum.

Lite bilder jag tagit. På bilden i inlägget under ser ni den fina karamellburken jag fick av Williams kompis mamma idag. Passade jätte bra ihop med dom rosa jag köpte på Citygross. Får lite bullerbyn känsla över detta.

Bara några minuter senare, William begav sig till min säng för att sova där. Lika bra det så han somnar någon gång, har dörrarna öppna så vaknar kompisen hör jag de. Williams rum ligger nära mitt så är säkert inga problem.

Lite mys för det var sova över kväll.

Två olika sorters chip, ostbollar & dipp.

William och hans kompis verkade nöjda.

Gott

Nöjda (mobilbild, dom över är systemkamera bilder)

Grabbarna, väntar på Harry Potter och de vises sten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.