Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

One more slice – Köp

(länk till One more slice, där bilden är lånad ifrån)

Kunde inte låta bli. Hittade One more slice av Leila Lindholm så himla billigt på CDON.com. Då jag älskar att baka kändes det ganska självklart för mig att köpa denna. Äger ju A piece of cake, och one more slice är fortsättningen. 149 kronor på CDON. Nu väntar jag bara på att få hem boken.

(Jag har fått cdon.com tillåtelse att använda bilden
till boken One more slice av Leila Lindholm
genom cdon.com’s chatt.)

 

1 Comment

  1. tack för din kommentar, det kändes lite bättre att ha läst den 🙂 däremot så vill jag nog inte ha någon kontakt med pappan, skulle aldrig låta honom komma nära mitt barn efetrsom han har hotat att misshandla mig osv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d