Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

Road trip till Eskilstuna.

Drog med Björn och Danne på Road trip idag, det blev först stopp vid Sala. I någon affär som sålde MC grejer, haha jag kände mig som ett ufo typ men smög runt bland deras kläder och försökte göra som djuren passa in *S*. I alla fall så drog vi sedan vidare mot Eskilstuna, eller ja någon by utanför där dom skulle köpa båtdel och där så kom dom fram till att han som hade affären inte tog kort så vi fick åka till ett ställe som heter Fröslunda i Eskilstuna och mitt intryck var att de var ganska dött där? HAHA kanske är värsta stora delen av staden men var typ ingen ute *S*. Tillbaka till samma ställe igen, där råkade jag visst somna så nästa gång jag vaknade såg jag Parkens Zoo på sidan av vägen typ, drog till Västerås och där drog jag in på ikea och köpte en vit hylla. Vi åkte till någon American Pizza Place eller liknade och åt buffé och sen bar det av hemåt. Åkte via Fagersta och Norberg, satt och flummade som fan och garvade en hel del. Hämtade William i Kniva, är as trött så ska snart sova. Ska bara ladda upp lite bilder först från Orsa resan.

En morsa i bilen.

Hedemora

Avesta

Sala och motorcykelbutiken

TORPUNGA, HAHA dog av skratt åt de namnet 😉

På väg in till vårat ”mål”.

Fröslunda, Ganska öde?

IKEA i Västerås

Pizza

4 Comments

  1. Ohh fröslunda. Det är faktiskt ett väldigt stort område, jag tror det var tomt pga vädret. Fast ah, inte för att det brukar vara rusning i centrumet heller men ändå:P
    Jag är uppväxt där:)

    BTW – Bilden på fröslunda heter ju 016, omedvetet eller medvetet? 😛 016 är eskilstunas riktnummer hahaha

    1. Mammabea – Hehe var säkert så 😀 . Va roligt 😀 . Haha det var omedvetet, bilden togs nog på den platsen i kameran bara. HAHA roligt dock 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d