Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Spelautomat på internet.

Har ni provat Hall of Gods (lägg muspekaren på ordet för att komma till sidan), det är en spelautomat på nätet där spelaren får använda sig av de olika karaktärerna ifrån den nordisk-mytologi. Jag var nyss och och spelade själv då jag fick erbjudande om att spela gratis. Min uppfattning var att spelet var roligt, det är säkert lätt för personer som spelar med pengar att vinna och sidan var enkel att förstå. Jag tycker också att det var smakfulla bilder och inte för mycket ”småkrafs” som det ibland är på spelsidor. Jag som tycker att mytologi är väldigt spännande gillade detta spel. Jag har lite kunskap om de olika karaktärerna som midgårdsormen och odens korpar Hugin och Munin, vilket gjorde spelet ännu mera intressant för mig. Jag skulle absolut kunna spela detta mera och till och med kunna tänka mig betala en summa för det, sen om man dessutom skulle ha turen att vinna skulle i alla fall jag bli himla glad. Har ni spelat detta och i så fall när? Vad tyckte ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.