Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

Dyrbart.

Vaknade precis. Ligger på Björns soffa. Hade ingen lust att skriva något igår då jag helt enkelt njuter av lite sommar känsla. Bilder och uppdatering kommer när jag är hemma. Hade så sjukt kul i onsdags, min moster erbjöd sig att vara barnvakt så jag och min kusin stannade kvar på yran och William med tremänningar och moster drog ”hemåt”. I alla fall kan jag ge er tips om att jag skrattade som fan och kvällen slutade inte förrens 4 på morgonen på väg hem från Orsa camping (min moster bor i Orsa så vi campade inte.) Men berättar mer när alla foton är på datorn. Var längesen jag hade så kul när jag var ut faktiskt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: