Dyrbart.

Vaknade precis. Ligger på Björns soffa. Hade ingen lust att skriva något igår då jag helt enkelt njuter av lite sommar känsla. Bilder och uppdatering kommer när jag är hemma. Hade så sjukt kul i onsdags, min moster erbjöd sig att vara barnvakt så jag och min kusin stannade kvar på yran och William med tremänningar och moster drog “hemåt”. I alla fall kan jag ge er tips om att jag skrattade som fan och kvällen slutade inte förrens 4 på morgonen på väg hem från Orsa camping (min moster bor i Orsa så vi campade inte.) Men berättar mer när alla foton är på datorn. Var längesen jag hade så kul när jag var ut faktiskt.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Dyrbart.

 • 15 juli, 2011 at 20:31
  Permalink

  Hej!
  Vad kul att du skrev på FL 🙂
  Jättefin blogg och intressant!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: