Det tycks inte funka idag och inte igår heller. Reagerade på att jag hade så lite läsare, saknades typ 50 pers av det som brukar läsa. Såg nu att det my blog posts tydligen segar sig. Brukar ju funka annars, får hoppas det hoppar igång snart igen. Tycker det är perfekt när bloggen läggs ut på facebook så man slipper skriva i den själv varje gång man uppdaterat den. Jaja får väl vänta in och se när den hoppar igång igen. Skrivit 1 A4 på tentan i alla fall, det betyder att jag har 5 sidor kvar att skriva. Jippi! *S*

6 kommentarer

    1. Malle – Ibland måste man koppla om den, det vet jag sen förut. Tror det som är fel nu är något med fb, eller läste det iaf.

  1. Länge sen jag kikade in här… Hoppas allt är bra me dej o att du haft en bra sommar! 🙂
    Ja, jag har och blogg kopplad dit o även om jag knappt bloggat nåt senaste tiden så tycker jag det ofta krånglar o man får uppdatera my blogpost manuellt. Men tycker det är mycket som krånglat sen solstormen, så jag brukar skylla på de. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: