Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Omotiverad.

Känner mig aningen slö just nu. Vill verkligen inte alls börja skriva på den där tentan fast jag vet att jag gör absolut bäst i att börja skriva den nu. Ska ta mig en dusch och förhoppningsvis så får jag fart på inspirationen, vaknade med nästa sommar ångest igen. Det är drygt att vara en människa som ska ha kontroll hela tiden, när jag inte har kontroll över saker mår jag inte bra. Vetenskapen om att jag inte vet hur sommaren ser ut gör mig galen, vet av erfarenhet att ett år på högskolan går extremt fort. Jag vet att om bara ett par månader sitter jag här och gnäller över min C-uppsats (examensarbete).

William drog med Björn på Runndagarna för att glo på båtar, därav är jag barnledig och därav har jag också tvånget på mig att sätta igång någon gång!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.