fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Titta han snackar!

Jag och William satte oss och kikade på titta han snackar ikväll. Klassiker, jag gillar verkligen gamla filmer med humor. William tyckte också att den var rolig så det blev ju lite av en hit.

Fick mig en liten chock idag, William kom hem med nya skor i storlek 35! Va fan liksom?! Jag satte på mig skorna och dom passade precis, kände lite snabbt VAD! Min snart sjuåriga son har lika stora fötter som mig, måste ta och kolla hur lång han är någon dag också, alla kommenterar hur han skjutit i höjden. Något på 130+ är jag övertygad om, får ta och kolla imorgon. Undra hur lång han tänkt bli? Han var 53 cm när han föddes, ganska långt men så är jag 169,5 och Björn är 185 tror jag, min bror är typ 2 meter så han har det ju i generna. Skulle nog vara konstigt om William var kort med två långa föräldrar.

Här är lite bilder från idag i alla fall.

Bus vid soffan medan Playstation 3 gjorde en uppdatering.

Titta på legogubben mamma

Lego 😉

William gör effekter 😉

4 Comments

  1. Haha dom växer snabbt dom där charmtrollen ;))

    Svar: Jag är ungefär 170 cm och den där människan var 272 cm, hahahahaha SHIT!!!!

    Det tar ungefär 50 min för mig att åka till danmark, först buss 20-30 min och sen tåget =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: