Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Williams längd

132,5 lång var William han är alltså 37 cm kortare än mig. Skostorlek 35 och vikten är 22,5 om jag inte minns fel? Han stod på vågen för ett par veckor sedan för han var nyfiken. Kan ha varit mindre han är lång och smal och ny garderob är ett faktum här hemma.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: