Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Maskeradkläder

Inlägget är i samarbete med Partykungen.

Då jag gillar roliga och annorlunda butiker på nätet blev jag helt såld när jag fick nys om en butik som säljer maskeradkläder. Jag har många gånger velat ha en maskeradfest här hemma, för ungefär två år sedan hade jag 1900-tals fest, det var jätte kul men tyvärr kunde inte alls komma som hade sagt det från början. Hur som helst tycker jag det finns en charm med att klä ut sig, dels får man chans att vara barn igen och sen får man dessutom ha lite roligt. Något jag direkt när jag hamnade på sidan föll för var denna Super Mario dräkt tänk att ha en fest och så kommer någon av gästerna i den, verkligen en succé! Sidan har inte bara maskeradkläder utan även annat kul att ha till partyn eller fester. Tycker absolut den är värt ett besök. Några dräkter som föll mig i smaken är bland annat denna Betty från Flitstone dräkten , eller varför inte gå med en kompis som klassikerna Bananer i pyjamas? Till William såg jag genast dessa som favoriter; Jokern från batman och även här fanns en söt super Mario dräkt för barn.

Gå in och kika om inte du också kan finna några favorit på denna söta sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.