fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 19 – själv för längesen

Jag som bebis.

4 Comments

  1. så söt du va det syns att det är du också 🙂 ja jag har provat alla white tandkrämer ute det var bara att den där va ny och att jag inte hade provat den än så därför fick den följa med hem denna gång men jag håller med om att den blåa pepsodent är nog bäst hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: