Dark Mode Off / On
Kläder

Jag idag.

Usch vilket bitchigt humör jag är på, mens kom nu. Jag har verkligen PMS känner jag och då blir jag så här, fan nu börjar jag väl gråta snart också. Surar över att jag inte fått min mobil, surar över nästan allt förstunden, usch MENS ÄR SKIT!

Rev runt i garderoben och letade efter något att ha på mig och fanns inget, dock hittade jag ett gammalt linne jag köpte på Wear IT 2005 eller något sånt? Kanske var det 2006, tror jag köpte den när jag och Linn var på stan någon gång. Hur som helst hittade den och tänkta hmm, och rev runt efter en vit t-shirt från house of lola hittade den, tog på t-shirten och la det linnet över och efter det ett par levis-jeans och volá jag fick dagens outfit, inte för att det spelade någon roll för idag känner jag mig fet och värdelös och skulle behöva vara med om något kul för jag är rejält hängig.

Sura pms morsan.

Beskrivande bild av mig idag.

Mama

Idag är en dag när jag bara vill lägga mig och gråta.

8 Comments

    1. Frugan med Dixie i magen – Nu är det mycket bättre, är nog som du säger man får ha det ibland. Oftast är jag ändå ganska glad 🙂 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: