Lite hemtrevligt.

Min mamma och hennes man åkte förbi här, jag beställde saker från världsnaturfonden då min syster sålde detta för någon månad sedan, så mamma leverarade det idag. Så mycket fint, lite skålar och glöggkoppar och lite julgodis. Förutom det hade mamma broderat en jättefin tomte till William. Runt den har hon lagt glitter och sytt fast lampor, det finns alltså ingen som har precis lika då mamma kommit på detta själv! BLEV så fint när man tände, så denna kommer upp lite närmare jul, jättefin verkligen jag visar er bild här i bloggen!

Trist nog träffar jag min mamma alldeles för sällan, jag skriver väldigt lite om henne också då jag inte vill lämna ut folk i bloggen. Men jag tycker otroligt mycket om min mamma och vi talar i telefonen varje dag, jag har även lika starkt band till min mormor som jag också försöker tala med ofta.

Här får ni lite bilder.

Glöggkoppar.

Kolor till julen.

Skålar

Denna fina tomte har min mamma gjort. <3

Så fin 🙂

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Lite hemtrevligt.

  • 6 november, 2011 at 20:49
   Permalink

   Linda aka Javamorsan – visst var dom 😀 . Du får hitta på något kul julpyssel ^^,

   Reply
 • 4 november, 2011 at 17:03
  Permalink

  Så mkt fina saker! 😀 Jag älskar julen -hur brukar du göra åker du hem till din mamma med William och firar jul?

  Reply
  • 6 november, 2011 at 20:49
   Permalink

   Night Flies – Vi brukar göra på lite olika sätt, vissa jular har vi åkt till min mamma andra har vi stannat i Falun och firat med Björns släkt 🙂

   Reply
 • 5 november, 2011 at 11:29
  Permalink

  Tack hjärtat!

  Reply
  • 6 november, 2011 at 20:47
   Permalink

   KackMarie – Jag med 😀 . Måste vara extra spännande för dig nu när det är lille Teds första jul 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: