~ Om du vore en bajs i min rumpa, så ville jag aldrig bajsa av fruktan att mista dig, för vänner är det bästa man har, speciellt en liten klump som dig. ~

Jag vet den är rätt märklig, men den är ändå fin. Fick den av en vän via sms när jag var 18. På något vis blev jag väldigt rörd av denna text. Att någon tycker om en så mycket att de är villiga att få ont i magen och förstoppning. Det kan inte vara annat än vackert! <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: