Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En liten dag.

Idag hade jag seminarium, gick rätt bra tror jag i alla fall? Kändes okej, är inne i någon pause just nu orkar inte vara så där full av energi utan går i något stillastående tillstånd typ.

Glömt berätta att jag fick med Williams skriftliga omdömen igår, det var massa fina saker som stod där så blev så stolt (är ju ändå hans mamma). Duktig kille verkligen, han läser bra också är så kul att höra honom jobba med sin läxa i svenska jag blir verkligen stolt!

Åkte ut till brorsan och blev bjuden på mat idag, William och Björn drog till Kniva. Såg på lite charmed och snackade. Imorgon kommer brorsan hit.

På tal om något annat är det utvecklingssamtal imorgon och då ska de skriftliga omdömena vara med som underlag, blir spännande känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.