Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Video

6 Comments

  1. Weeei, va roligt att se dig! Så himla längesen och du blir bara yngre och yngre, precis som jag höhö Jag är så jäkla nyfiken på hur det ser ut hos dig nu, så rundturer i lägenheten tycker jag vore roligt 🙂 Kram! Hälsa fina William <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: