Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Video

 • 13 november, 2011 at 12:34
  Permalink

  Oj vilken skillnad på bildkvalite från tidigare videoinlägg 😀

  Reply
 • 13 november, 2011 at 13:12
  Permalink

  Hej Hottie! Din son är fin och Du likaså. Sköt om Er! kram.

  Reply
 • 13 november, 2011 at 23:07
  Permalink

  Weeei, va roligt att se dig! Så himla längesen och du blir bara yngre och yngre, precis som jag höhö Jag är så jäkla nyfiken på hur det ser ut hos dig nu, så rundturer i lägenheten tycker jag vore roligt 🙂 Kram! Hälsa fina William <3

  Reply
  • 18 november, 2011 at 22:23
   Permalink

   Åsa – Får se hur jag gör :-p . Kramar

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: