Dark Mode Off / On
Kläder

Gräva runt i garderoben.

På senaste tiden har jag börjar gräva runt i min garderob efter kläder som jag inte använt på väldigt länge. Idag tog jag fram min rosa t-shirt från Me & I jag köpte förra året, ett par jeans från Puss & Kram jag köpte 2009 samt en långärmad randig tröja jag köpte 2005 om jag inte minns helt fel. På sista tiden har jag mer och mer börjat prova nya klädstilar på mig själv då jag lessnat på att se ut som alltid och nu bär jag kläder jag inte alls skulle gjort innan.

Fotade som jag skrev nyss, eftersom William är hos Björn blev det foton på mig. MÖRKROSA och vitt och svart- randigt passar riktigt bra ihop.

Har 109 följare på bloglovin, skulle vara kul om man kunde få 110 känner jag, gillar jämna tal. Någon som vill lägga till mig? Om du ändå läser dagligen så kan du ju passa på att lägga till mig där.

Maddy

On the floor

In the bed

Madde

Mamman

2 Comments

  1. Hej och tack för besöket!

    Mario har alltid varit och kommer att vara speciell. Kan ju inte påstå att jag har massa tid till övers att bränna på TV-spelande. Men ibland får jag mina små ryck och får en period då jag gärna lirar lite.

    Gå igenom garderoben…hmm…borde verkligen shoppa upp mig lite. Har INGET roligt alls i garderoben. Hmm

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: