Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En dag.

Började dagen med att ringa lite samtal. Sedan blev det att jag pratade med Anna i flera timmar. Var så längesen vi pratade så det kändes verkligen kul att uppdateras lite i hennes liv igen. Fan att man har så lite tid för vänner, det känns verkligen som man har mindre och mindre tid ju äldre man blir! Var meningen att jag skulle ha blingoparty men det var endast en som bestämde sig för att komma så ställde in och ska ha i januari istället.

Min lillebror kom hit så vi såg lite film ihop med William först, sedan nattade jag William och jag och min lillebror såg sen på the big bang theory och charmed. Nu sitter jag här, ska försöka passa på att fota lite idag. Känner verkligen en rejäl lust efter saken. Behöver bilder också för just nu känns bloggen skittråkig när det inte är ett enda foto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.