Frågestund.

Kör en frågestund då jag på sista tiden fått in en hel del frågor. Lite lättare att svara på alla samtidigt, men ni kan väl lägga till fler här så ska jag svara på dom. Lovar att inte stunta i någon utan ni får svar på allt så ni som har haft en hög med en drös frågor, passa på att ställa nu när jag lovar att svara er.

Väljer denna bild då jag ser så frågande ut när jag tittar på min mamma. 1984 och jag var en liten bebis.
Då min mamma inte syns med hela ansiktet, hoppas jag det är okej att visa den.
Om inte säg till i så fall så tar jag bort den. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Frågestund.

 • 19 november, 2011 at 01:48
  Permalink

  Sparkbyxan du har på dig på bilden var det första jag köpte i klädväg till dig. Jag, din pappa, din farmor, din farbror och hans tjej var i Sågmyra på en klädmarknad och då hittade jag de här byxorna. Trodde ju att du var en pojke så jag köpte de blå… Jag var alldeles i början av graviditeten… Det är nu mer än 28 år sen och jag ser exakt likadan ut!!!

  Reply
  • 19 november, 2011 at 10:45
   Permalink

   Mamma – Va gulligt 🙂 . Kul att det var det första plagget 🙂 . Du ser lika ut 😀 , vi åldras sakta i denna släkt ^^,. Kramar

   Reply
 • 20 november, 2011 at 18:19
  Permalink

  Trodde det var du först :O ni måste vara väldigt lika 🙂 Haha härlig kommentar din mamma skrev 🙂

  Reply
  • 20 november, 2011 at 20:45
   Permalink

   Jennifer – Folk brukar säga att jag och min mamma är lika 😀 . Har alltid fått höra det så antar att det nog är så ^^, .

   Reply
 • 21 november, 2011 at 09:12
  Permalink

  Ja man skulle lätt kunnat tro att det var du Madde, jisses va du måste vara lik din mor 🙂

  Reply
  • 21 november, 2011 at 22:32
   Permalink

   KackMarie – Folk brukar säga det ^^, .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: