Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Frågestund.

Kör en frågestund då jag på sista tiden fått in en hel del frågor. Lite lättare att svara på alla samtidigt, men ni kan väl lägga till fler här så ska jag svara på dom. Lovar att inte stunta i någon utan ni får svar på allt så ni som har haft en hög med en drös frågor, passa på att ställa nu när jag lovar att svara er.

Väljer denna bild då jag ser så frågande ut när jag tittar på min mamma. 1984 och jag var en liten bebis.
Då min mamma inte syns med hela ansiktet, hoppas jag det är okej att visa den.
Om inte säg till i så fall så tar jag bort den. 

6 Comments

  1. Sparkbyxan du har på dig på bilden var det första jag köpte i klädväg till dig. Jag, din pappa, din farmor, din farbror och hans tjej var i Sågmyra på en klädmarknad och då hittade jag de här byxorna. Trodde ju att du var en pojke så jag köpte de blå… Jag var alldeles i början av graviditeten… Det är nu mer än 28 år sen och jag ser exakt likadan ut!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.