Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Vanliga frågor jag får här i bloggen.

Nu när ni får chansen att fråga tar ni den inte *hehe*. Men jag tar upp de vanligaste frågorna jag får i min blogg för det känns egentligen som jag lika gärna kan skriva om saken.

1. Är du och Björn tillsammans, ihop eller vad är ni?

Svar; Nej, vi är inte tillsammans eller ihop. Vi har heller aldrig varit tillsammans, jag vet inte vad jag ska kalla våran ”relation” för något. Föräldrar till ett barn kanske?
Kan dra den korta versionen av ”historien” hela går att läsa om ni klickar på arkivet och läser min blogg från 2004 fram tills idag typ. När jag var nitton år flyttade jag till Falun. Jag kände två personer här, båda umgicks jag med på högstadiet den ena är från Falun och har alltid vad jag vet bott här, och den andra är från Falun men bodde i Orsa och granne med mig på högstadiet. När jag flyttade hit så umgicks jag med dessa två ganska ofta tyvärr så rann den ena vänskapen ut i sanden vilket ibland uppstår med vänskap det bara är så liksom, den andra har jag kontakt med och vi försöker ses men vi har ganska upptagna liv båda två. Hur som helst, Björn träffade jag när jag och den ena av dessa två tjejer (hon var gravid just då) var och kollade på hennes dåvarande pojkväns fotbollsmatch. Björn kom fram och tog godis ur min godispåse och hon bara, ÖH du det där är inte min det är Maddes, jag ska tydligen här ha kläckt ur mig någon spydig kommentar om att ”karlar” någonting. Hur som helst så skrev Björn till mig på lunarstorm några dagar eller veckor senare. Han hade sett mig skriva att karlar var idioter i ett dagboksinlägg där och blev intresserad av vad jag var för människa som tyckte alla karlar var svin mer eller mindre. Jag var och är en fruktansvärt bitter människa och när jag var 16-17 så sa min kompis storebror att jag var den värsta karlhatarn han någonsin träffat *S*. Hur som helst så började jag och Björn skriva via mailen på lunar tills han bad om min ICQ adress tror jag det var? Blir osäker nu men tror fan det var ICQ för det var precis innan jag började med msn, i alla fall fick han den och vi började sedan att skriva där. Björn var hemma och var sjuk och jag var arbetslös och ensam i Falun, Björn bjöd mig på mc donalds och jag som då hade ätstörningar följde med men åt inget, vet att han hejade på en fjortisbrud som jag redan andra gången jag var ut i Falun reagerat på som störig och jag tänkte ”ÅH umgås han med den där?!”. Efteråt så åkte vi hem till Björn och kikade, jag hade ett stort sugmärke på halsen och använde en slags dragkedjsjacka som var jättepopulär just då från Veromoda, den hade hög krage så sugmärket syntes inte så bra men jag vände huvudet så Björn såg det (inte meningen för jag skämdes som fan över det där) och Björn bara ”HAR DU ett sugmärke på halsen?”. Haha jag minns att jag ville sjunka genom golvet typ.
Den kvällen kom vi fram till att jag inte sett tillbaka till framtiden filmerna och Björn ansåg att dom måste man se, så han lånade hela triologin och så började vi glo på dom. Han fixade även extra jobb åt mig under en helg, tyvärr hade jag fel i benet under denna period då jag gick på Waran-behandling för blodpropp så jag fick jätteont i benet av att stå stilla och blev akut inskjutsad på akuten. Jag hade sovit över hos Björn natten innan, och vi skulle se klart sista tillbaka till framtiden filmen så Björn hämtade med mig hem till honom. Jag sov över där en till natt och sen sov jag där nästan varje natt tills jag den 24 Januari 2004 hemma hos mig tog ett graviditetstest och insåg att jag var gravid! Jag och Björn kände varandra i fyra och en halv månad och vips var jag gravid liksom. Sen var det massa strul under graviditeten, det känns som jag gått vidare i den saken och orkar inte dra det det är sju år sedan, men när William föddes så bestämde jag och Björn oss för att försöka umgås som vänner för Williams skull. På den vägen är det, Björn kommer hit varje dag. Vi är vänner äter mat ihop, har varit på semestrar ihop, firar högtider ihop, sover över hos varandra och en massa sånt. Vi har valt detta liv, visst om vi träffar någon så kommer det inte vara så här, och visst vi oense om saker ibland men vilka är inte det som lever så tätt ihop med varandra, men det fungerar för oss och för William är det det mest naturliga i världen. Så där har ni lite historia och nutid i mitt liv.

2 – Kan du hjälpa mig med bloggflyttar, webbhotell och Webbdesign? 
Jag kan hjälpa dig, lättast är om du kontaktar mig via ”kontakta mig” här ovan så kan vi diskutera saken via mail. Fyll i dina frågor så mailar jag dig tillbaka. Jag har mailen i ett program som heter IncrediMail och får därför mail direkt till datorn på ett par sekunder och även mobilen. Så skriv dit!

3 – Vart bor ni?

I Falun.

 

Har ni fler frågor så ställ dom så ska jag försöka svara på saken.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: